Samen bakken we er iets moois van

De afgelopen weken is er hard gewerkt. Kinderen hebben laten zien hoe creatief ze zijn, hoe slim, ijverig, taalvaardig, flexibel, zelfstandig en sociaal. Allemaal waardevolle vaardigheden. Ook ouders hebben wellicht eigen talenten (her)ontdekt. Dagelijks was er wel een online groepsmeeting, lesje, een persoonlijk gesprekje of contact via chat of mail. We hebben goed gezien met hoeveel animo en energie de kinderen én ouders zich hebben ingezet om het beste uit de online lesweken te halen.

Om te laten weten dat we blij zijn met de manier waarop afstandsonderwijs is vormgegeven samen met kinderen en ouders, had het team van KMS afgelopen week een kleine verrassing. Deze werd persoonlijk afgegeven door verschillende collega’s. Achteraf bleek dat een goede boost voor de stappentellers van Riet, Mieke, Sylvia, Ton, Melinka, Wieke, Evelien, Melissa, Pauline, Laura en Renske.
     
Een heerlijk recept, vormgegeven door Laura, voor knapperige koekjes. Samen met een bakvormpje van een huisje, om de ‘warme thuisschoolweken’ te symboliseren. Hartverwarmend waren de snelle en vele foto’s van de bakresultaten en enthousiaste reacties.
Het team is al volop aan de slag om de overgang van online-school naar weer in de klas zo goed mogelijk te laten verlopen. We hopen vanaf volgend week er -met het zorgvuldig aanhouden van de richtlijnen- weer fijne weken op school van te kunnen maken.