Leerlingenraad

De leerlingenraad maakt de school leuker. Er willen gelukkig elk jaar kinderen in de leerlingenraad, maar dat kan niet zomaar! In alle klassen 5/6 en 7/8 worden manieren bedacht hoe iemand in de leerlingenraad kan komen. Bij de ene klas werd er een pitch gehouden en mocht de klas stemmen en bij de andere werd er geloot, dus dat is altijd wel verschillend.

Nieuwe plannen
We komen elke dinsdag samen en dan spreken we over nieuwe plannen die de school leuker en fijner moet maken. We zijn momenteel bezig met een boomhut, pyjama-dag en KMS Got Talent. Wij hebben hier natuurlijk wel geld voor nodig! Dat regelen we met Riet of we bedenken een inzamelingsactie.

Problemen oplossen
Natuurlijk komen er ook wel eens klachten binnen, die proberen we juist weg te werken. Met z’n allen bespreken we hoe we problemen op kunnen lossen. Als je je bijvoorbeeld niet prettig voelt over iets op school, kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen.

Respect Foundation
Daarvoor komt nu de Respect Foundation vier keer dit schooljaar langs, dan bespreken we met de leerlingenraad hoe we er voor kunnen zorgen dat iedereen zich fijn voelt. We hebben ook een spel gekregen dat we eerst in alle groepen 7/8 hebben gedaan, en daarna gaan we met een groepje kinderen het spel ook bij 5/6 doen.

Groeten van de leerlingenraad

Meer informatie

Wilt u meer informatie over KMS Bussum? Neem dan direct contact met ons op.

Laatste nieuws

Agenda