Leerlingenraad

Leerlingenraad opgericht!

De leerlingenraad maakt de school een stukje leuker! De leerlingenraad bestaat dit jaar voor het eerst vanaf 22 oktober 2018, Geeske Alberti en Elias Verboeket hebben het bedacht. Riet vond het een goed idee en zei dat er nog meer leerlingen in moesten komen.
Maar natuurlijk kun je niet zo maar in de leerlingenraad komen. Alle leerlingen die in de leerlingenraad wilden komen, moesten een motivatiebrief schrijven en de leerkrachten bepaalden wie er in mochten. Dat waren per klas twee leerlingen: één uit groep zeven en één uit groep acht. Ook uit de groepen 5/6 konden kinderen er in komen, uit elke klas 6 tenminste één leerling.

De eerste maandag van de maand komen we samen, we spreken dan over nieuwe plannen om de school leuker en fijner te maken. We zijn momenteel onder andere bezig met een hockeyveldje, pingpongtafel, Carnavalsdag en boeken voor de bibliotheek.
Daarvoor hebben we geld nodig! Wil je een kleine financiële bijdrage doen, dan kun je dit doneren in de leerlingenraadbus die staat bij de klas van Renske ( 7/8 G boven). Een keer in de maand gaan we dit tellen en kijken we wat we er mee gaan doen.

Natuurlijk komen er ook wel eens klachten binnen, die proberen we juist weg te werken. Met z’n allen bespreken we hoe we problemen op kunnen lossen. Als je je b.v. niet fijn voelt over iets op school, kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen.
Er is ook een ideeënbus waarin je je ideeën kwijt kunt, die staat ook bij Renske (7/8 G).

DUS: als je goede ideeën of opmerkingen over de school hebt kun je dat bij de leerlingenraad kwijt.

In de leerlingenraad zitten: Fleur Dijkstra, Otteline Ruempol, Jort Enklaar, Julie Verheijen, Pien Verbossen, Meike van Herpen, Midas Reichert, Elias Verboeket, Geeske Alberti, Olivier van Heiningen en Gijs Schouten Ispahani.

Vriendelijke groet van de leerlingen van de leerlingenraad,

Otteline, Jort en Fleur laten de zelfgemaakte Leerlingenraad-box zien.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over KMS Bussum? Neem dan direct contact met ons op.

Laatste nieuws

Agenda