Bonnetjes voor de bieb

Gi-Ga-Groen, het thema van de kinderboekenweek zal niemand dit jaar zijn ontgaan. Alleen al omdat de schoolbibliotheek uitbundig in het groen is gestoken. Van slingerende lianen, tot kunstgras, een booknook met dino tussen de boeken en een grote groene krokodil aan de muur. Zo willen we de bibliotheek wel altijd versierd zien!

Ook u kunt een bijdrage leveren aan deze mooie schoolbibliotheek, namelijk door uw kind thuis te verwennen met een nieuw boek en het bonnetje daarvan in te leveren op school. Met al deze bonnetjes sparen wij weer een mooi bedrag bij elkaar om nieuwe boeken mee aan te schaffen!

Oom Onkruid

De eerste aanwinst is gelijk een bijzondere: gesigneerd door Tosca Menten en geïllustreerd door Geert Gratama. Oom Onkruid en 137 andere groene griezels is een knotsgek verhaal over een bizarre vriendschap en de oerkracht van de natuur, afgewisseld met groene weetjes, maffe interviews, bijzondere krantenberichten en heel veel vreemde planten. Bomvol geestige illustraties. Voor lezers van 8 tot 12 jaar.

Na geduldig in een lange rij te hebben gewacht, is het onze volhoudende bieb-ouder Margrethe gelukt een uniek exemplaar aan te kopen voor onze bieb-collectie. Deze bijzondere aanwinst staat hopelijk symbool voor nog veel meer mooie, nieuwe ontwikkelingen van onze KMS bibliotheek.

Alvast hartelijk dank voor de bonnetjes!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over KMS Bussum? Neem dan direct contact met ons op.

Laatste nieuws

Agenda