Schoolschaaktoernooi 2019

Tijdens het Schoolschaaktoernooi Gooise Meren 2019, afgelopen zondag 10 februari, deden drie teams van de KMS mee. Onze spelers (Pieter L, Wouter B, Wick K, Floris L, Pieter V, Cas E, Tijn H, Thomas W, Joris de V, Féline W, Hanna B, Maarten T, Dania S en Gijs van D) hebben zeven rondes lang hard geconcentreerd en slim gestreden. Helaas, in de laatste rondes moest de KMS de Comeniusschool en de Vrije School Michaël boven zich dulden.

Het was bomvol in het Denksportcentrum met 22 teams van 10 scholen. Jeugdschaken wordt duidelijk steeds populairder. Op de KMS is al een aantal jaar schaakles en een wachtlijst. Maar ja, we hebben maar één Tom.

De jeugdafdeling van het Bussums Schaakgenootschap organiseert het Schoolschaaktoernooi en dit jaar organiseerde de KMS mee, omdat we de winnaar van vorig jaar waren. Aanspreekpunt zijn, verkeer regelen, twee barren draaien, krakende chipszakjes verkopen en ‘sssst-er-wordt-geschaakt’ roepen; het was een gezellige KMS-boel. Onze schakers gingen naar huis met een derde, tiende en zeventiende plek en we kijken terug op een hartstikke leuke middag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over KMS Bussum? Neem dan direct contact met ons op.

Laatste nieuws

Agenda